Batterijen verlopen checken

RescueMe – Ocean Signal assortiment bij SHIPTRON

RescueMe assortiment

Al geruime tijd heeft SHIPTRON de veilige en betrouwbare RescueMe maritieme veiligheidsproducten van  Ocean Signal in haar assortiment opgenomen.

Ocean Signal RescueMe range

Hieronder treft u de RescueMe producten aan die voor plezierjachten en recreatie veiligheid bieden in noodsituaties :

Deze producten  dienen ertoe u vindbaar te maken in een acute noodsituatie.

MOB1 – man over boord baken met AIS

AIS-MOB-Life-jacket-300x300De RescueMe MOB1 – compact – met AIS en DSC – zeer betaalbaar persoonlijk MOB-noodbaken, te dragen in combinatie met elk reddingsvest, automatisch te activeren.

EDF1 – elektronische noodfakkel

EDF1-cutout-for-webDe RescueMe EDF1 is in alle situaties een veilige nood flare, 40% kleiner dan bestaande elektronische flares, met 360° lichtprojectie, straalhoek 30°, 6 uur constante helderheid, SOS-signalering en vier straalmodi en een gemakkelijk vervangbare batterij met zelftest.

In een noodsituatie is de flare met één hand bedienbaar. Geen zorgen over de veiligheid zoals bij het gebruik van vuurwerkfakkels, die slechts éénmalig gebruikt kunnen worden, terwijl de EDF1 Flare herhaaldelijk operationeel blijft.

Emergency position radio indicator beacon – EPIRB1

OS-rescueME-EPIRB1_handDe RescueMe EPIRB1 is een compact RADIO NOODBAKEN. Klein formaat voor veilig opbergen of plaatsing in handmatig te ontgrendelen beugel.

Met één handeling rolt de antenne uit in noodsituatie. Beschermingskap voorkomt onbedoelde activering.

PLB1 – persoonlijk noodbaken

OS-rescueME-PLB1-ljRescueMe PLB1 is een personal locator beacon met 30% kleinere omvang en 10 jaar batterijlevensduur. In alle situaties onopvallend te dragen d.m.v. bevestigingsklip. Met één hand bedienbaar.

406MHz en 121,5Mhz alarmering voor nauwkeurige positie aan SAR-diensten.