Inland AIS in beeld

AIS Software update klasse A gratis

Enkhuizen, 11 november 2014 – Persbericht

SHIPTRON MCS biedt AIS klasse A software update gratis aan voor combined Inland/SOLAS AIS

  • TRUE HEADING Carbon PRO of
  • COMNAV X3

Bij SHIPTRON met subsidie aangeschafte True Heading Carbon PRO of Comnav X3 combined Inland / SOLAS AIS apparaten, komen voor een gratis software update in aanmerking. Deze update is naar aanleiding van gebruikerservaringen noodzakelijk gebleken en garandeert opnieuw de juiste werking van de AIS klasse A apparatuur.

AIS software update klasse A

Gratis AIS software update

SHIPTRON nodigt gebruikers uit het AIS apparaat in Enkhuizen langs te brengen of op te sturen zodat de gratis update uitgevoerd kan worden. Op afspraak: klaar terwijl u wacht! Ook biedt SHIPTRON de update aan boord aan tegen een gereduceerd tarief.

AIS software update en herkeuring voor speciaal tarief

Omdat het ROSR, bijlage N herkeuring voorschrijft na elke wijziging (zie *) biedt SHIPTRON de combinatie van software update en herkeuring aan boord voor een speciaal tarief, zodat hierna de AIS weer optimaal functioneert.

I.V.W. inbouwbedrijf

SHIPTRON heeft sinds 2003 ruime ervaring met Inland AIS opgedaan en is sinds eind 2009 door de overheid erkend als I.V.W. Inbouwbedrijf. Voor de herkeuring van al geïnstalleerde klasse A Inland AIS transponders op binnenvaart- en vissersschepen bent u bij Shiptron op het goede adres.

Voor informatie of een afspraak neem contact op via telefoon 0228-317437, email info@shiptron.nl of website www.shiptron.nl/software-update-AIS

Aanvraag AIS software update / herkeuring

Voor een passende aanbieding voor uw specifieke situatie kunt u  hieronder het emailformulier invullen en toesturen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie met een aantrekkelijke prijs.

* ROSR, bijlage N:

Bij elke vernieuwing of verlenging van het certificaat van onderzoek, alsmede na elke verbouwing van het schip die de operationele toestand van de installatie zou kunnen beïnvloeden, moet door de bevoegde autoriteiten of door een erkend bedrijf een controle op de inbouw en het functioneren worden uitgevoerd.

[contact-form to=”info@shiptron.com, shiptron@sobatkras.nl” subject=”AIS software update / herkeuring “][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefoon” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Scheepsnaam” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Ligplaats schip tijdens werkzaamheden” type=”text”][contact-field label=”Reactie” type=”textarea” required=”1″][/contact-form]

 

 

 

BewarenBewaren